Orbis software

logo orbis
Orbis TaskCentre

TaskCentre koppelt op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar door processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren. Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. Of het nu uw ERP, CRM, HRM of een willekeurige andere applicatie is, met TaskCentre stemt u deze applicaties volledig af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen.

Hoe werkt het?

Met behulp van Orbis TaskCentre kunt u uw eigen “Taken” definiëren. Deze taken worden met behulp van de “Tools” opgebouwd. Op deze pagina wordt uitgelegd wat we met Taken en Tools bedoelen.

Taken

Het benoemen van een taak binnen Orbis TaskCentre is heel eenvoudig. De definitie van een taak is niets meer dan een Nederlandse zin die begint met de woorden: “Ik wil dat .. ” . Wat u na deze drie woorden beschrijft is de taak die Orbis TaskCentre voor u moet gaan uitvoeren.

Tools

Heeft u een taak benoemd, dan wordt deze binnen Orbis TaskCentregedefinieerd. Hiervoor hebben wij een groot aantal bouwstenen tot onze beschikking. Deze bouwstenen noemen wij ook wel Tools. Iedere Tool heeft een bepaalde functionaliteit en is in staat om het resultaat aan een andere Tool door te geven. Als we deze bouwstenen op de juiste manier met elkaar combineren zijn we in staat om vrijwel ieder bedrijfsproces volledig te automatiseren.

Voorbeelden

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Orbis Software verwijzen wij u naar deze productbrochure